חצי פנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

07/04/2006 | 16:09 | מאת: זהבית

אני מתנצלת מראש אם זה יהיה ארוך, לפני חודשים החלו להרדם לי חצי פנים עם תחושת נימול קלה הם זזות לא משותקות או משהו אבל יש לי חשובת נמלים והתקפות של כאב מידי פעם בלתי ניסבל מבדיקה נירולוגית הוא אומא שיש הבדלים שהצד השמאלי אכן יותר רפויי בעקבות התקפת כאב בלתי נסבלת קיבלתי הפניה לבית החולים אושפזתי כמה ימים בהתחלה חשבו שזה CLUSTER HEADACHE ורופא אחר אמר שלו שזה פאציאליס וסוכם בניהם על ATYPICAL FACICL PAIN הסיטי היה תקין הכאבים ממשיכים <בהתקפות> לא תמידיות..מלווה בעין דומעת חצי פנים אדומות הפעם האחרונה היה מלווה בלחץ דם שעולה דופק מהיר רעידות שלא מפסיקות הקאות בוצע MRI לפני כמה ימים <ללא תשובה>רק בדואר כידוע בזמן שהיתי בבי"הח לפני יומים היתה התעלמות מדהימה באתי עם ההתקף האחרון שמתואר שהנירולוג ראה את הMRI הוא טוען שהוא תקין אבל הוא רואה נוזל בפנים שכנראה זה סינוס' הופנתי לא.א.ג וכאשר הוא ראה את הMRI אמר שאין לי סינוסיטיס קיבלתי בבי"ה את הכדור MIR וVABEN שעזור מאט ועם זה שוחררתי אבל שוב ללא תשובות מזה זה!!!!!!! זה כבר יותר מחודשים האם יש מקום לציין שעברתי תאונת דרכים לפני שנה וקיבלתי מכה בראש אומהם תאונה קבל אבל מאז התחלתי לסבול מכאבי ראש קלים.... סליחה על כל המלל ושוב ואודה חג פסח שמח...

13/04/2006 | 02:59 | מאת: מארק רובין

שלום שוב, סליחה על העיכוב בתשוסבה, הייתי החו"ל, קודם כל טוב מאד שלא מצאו שום דבר משמעותיבבדיקות CT או MRI . האם הכאב היה בהבזקים או קבוע זמן מה? בכל מקרה זה לא נשמע כמו פאציאליס יש כאן מקום להתייעץ לדעתי עם עוד ניורולוג ולא להפסיק להציק להם עד שאין לך תשובה. אשמח לקבל עוד מידע עלייך, גיל מצב בריאותי כללי וכו'. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy