צד הפנים השמאלי רדום

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/04/2006 | 15:46 | מאת: חנן

לד"ר שלום לפני 4 ימים התחילה אצלי תופעה שהצד שמאל של הפנים כאילו רדום כולל חצי מהפה והעין. עכשיו לשאלה המרכזית רופאת המשפחה המליצה לי להשתמש בפרדניזון אבל בגלל שאני חולה סכרת שמשתמש בכדורים,היא אמרה לי שבגלל שהפרדינזון מעלה את הסוכר אני יאלץ להשתמש בהזרקת אינסולין. רצתי לקבל את חוות דעתך בנושא מכיוון שחשוב לי לדעת אם צעד זה הוא נכון. תודה מראש

13/04/2006 | 02:54 | מאת: מארק רובין

שלום שוב, סליחה על העיכוב בתשוסבה, הייתי החו"ל, האם הבעיה בתחושה או בתנועת הפנים? אודות הטיפול התרופתי רק רופא יכול לייעץ לך. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy