בהמשך לתשובתך מתאריך 31.3

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/04/2006 | 14:23 | מאת: דנה

תודה על תגובתך. איך עושים זאת? איך בודקים היום את מקור הבעיה? האם ניתן לפנות אליך?

13/04/2006 | 02:51 | מאת: מארק רובין

שלום שוב, סליחה על העיכוב בתשוסבה, הייתי החו"ל, בעקרון את צריכה להיבדק על ידי מומחה לשיקום הפנים, במידה ואת מעוניינת לקבוע אצלי תור הפרטים שלי במידע הפרטי שלי בצד העמוד. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy