פאציאליס חוזר..?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

01/04/2006 | 16:58 | מאת: ילדה

לפני 9 חודשים בערך היה לי פאציאליס בצד שמאל של הפנים, עברתי טיפול תרופתי וזה עבר פרט להבדלים זעירים שנאמר לי שיעברו עם הזמן או עם פסיותרפיה. היום אני מתחילה לראות ולהרגיש הבדל יותר משמעותי בין ימין לשמאל בפנים.. יכול להיות שזה דבר חוזר? נאמר לי שככל הנראה המקור הוא ויראלי. מה יכול להיות מקור הבעיה?

13/04/2006 | 02:49 | מאת: מארק רובין

שלום לך, יתכן שפאציאליס יחזור אך זה יחסית נדיר, במידה וחוזר זה לרוב לא משהו הדרגתי אלא מהלך מהיר, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy