ניתוח

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/03/2006 | 16:53 | מאת: משה

שלום עברתי ניתוח להוצאת גידול על יד עצב הפנים ולאחר הניתוח השתתק לי צד אחד למשך חצי שנה. כיום יש לי הגבלה קטנה כאשר אני אוכל ,או מפהק. האים זה יעבור או שיש טיפול. (עברו שנתיים ,קבלתי גם הקרנות באיזור) תודה

08/03/2006 | 21:20 | מאת: מארק רובין

שלום משה, המקרה שלך לא פשוט, שריריך נחלשו מהפגיעה בעצב והקרנות לעיתים יוצרות בעיות של פה ולסת, לדעתי בהחלט יש מקום לשיקום טוב יותר אך זה ידרוש מחויבות מצידך לתוכנית טיפול אשר יבנה עבורך. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy