פנים מתעקמות

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/03/2006 | 16:54 | מאת: מודאגת

אני בת 33,בריאה. לפני חודשיים בערך התחלתי לסבול מתחושות נימול בחלק השאמלי של הפנים. השיא של הארועים היה שחייכתי רק בצד ימין והגעתי למיון. עוד במיון הפנים חזרו לעצמם אבל לא לגמרי,עדיין ראו שצד שמאל לא כרגיל. נשלחתי לבצע אמ.אר.אי מוח עם חומר ניגוד והוא יצא תקין. הנוירולוג לא יודע מה זה,ואמר שאולי זה היה פצילאיס בדרגה קלה. היום הרגשתי את זה שוב, תחושת נימול, והפנים קצת התעקמו,נראה לי עכשיו שזה חוזר לעצמו. מה זה יכול להיות?? אני במתח נפשי,האם זה יכול להיות בגלל זה?

08/03/2006 | 21:24 | מאת: מארק רובין

שלום רב, קודם כל מצוין שה-MRI יצא תקין, יתכן שהתופעה היא פסיכוסומטית (כתוצאה מהמתח) אך לא הייתי ממהר להאשים את המתח ולהפסיק לחפש תשובות. איך בריאותיך הכללי? הראיה? יש עוד תופעות חריגות? ביצעת בדיקת דם? יתכן שזה כלום אך יתכנו גם הרבה דברים אחרים ואין להתעלם. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

09/03/2006 | 10:01 | מאת: מודאגת

עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות. כמו כן במהלך הברור הייתי אצל רופא עיניים והכל תקין. אני מרגישה משהו מוזר בעין שמאל,אבל נאמר לי שהכל תקין. חוץ מזה אין לי בעיות רפואיות אחרות. בדיקת דם אחת יצאה לא תקינה crp יצא גבוה,מה שהבנתי שאומר שיש תהליך דלקתי בגוף.האם זה קשור לפנים? מה דעתך? אולי זה סתם? אולי זה לא יחזור? כל העניין הזה מאוד מלחיץ אותי,בכ"ז..פנים...

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy