פאציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

20/02/2006 | 20:52 | מאת: satcom

לפני כחודש וחצי לקתה בתי בת ה9 בפאציאליס . בבדיקה של ביה"ח אובחן פאציאליס וניתן לה רק זובירקס וטיפות עיניים. אחרי שבועיים ללא שיפור רשם לה הרופא סטרואידים + ויטמין B למשך שבועיים המצב השתפר בהרבה אבל עד היום היא נוטלת את הויטמין +הסטרואידים במינון נמוך לפי הגדרת הרופא ועדיין נשאר קצת איטיות בעפעף השמאלי וקצת אי סימטריות בזווית הפה של אותו צד. האם זה טבעי שזה נמשך לה כל כך הרבה זמן והאם יש חשש שזה כבר לא יתקדם יותר לטובה אלא בעזרת טיפולים אחרים. יש לציין שכל תקופה זו עשיתי לה עיסוי פיזוטרפי לאותו צד .

21/02/2006 | 00:41 | מאת: מארק רובין

שלום רב, זמן החלמה ממוצעת היא בין 6-8 שבועות כך שנשמע טוב, לא שמעתי על נטילה כה ממשוך של סטרואידים. שתרגיש טוב, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy