פציאליס דחוף..

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

12/02/2006 | 12:21 | מאת: צריך עזרה דחוף

שלום ד"ר. כלפני שנה סבלתי ממקרה קל-בינוני של פציאליס בחלק מהפנים שלי,זה עבר אחרי חודש אך אתמול זה חזר באופן קל-סביב העין ומעט בלחיים. עכשיו השאלה שלי היא : אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע בעצימות גבוהה האם יש סיכוי שזה יפריע להחלמת הפנים? נ.ב- אתמול הייתי בבית חולים וקבילתי כדורים ששמם זובירקס תודה רבה!

18/02/2006 | 23:44 | מאת: מארק רובין

שלום רב, קודם כל התרופות טובות, שנית הוירוס לרוב תוקף בזמנים של החלשות מערכת החיסונית, חדר כושר לא אמור לגרום לזה כך שלא הייתי מפסיק להתאמן. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy