פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

09/02/2006 | 19:09 | מאת: פנינה

לד"ר רובין שלום רב, במהלך טיול בחו"ל, קיבלתי לפני 5 ימים פציאליס. היום בבקר קיבלתי מרופא המשפחה כדורי ולטרקס וטיפות לעין. בנוסף לכך - עלי לעשות דיקור סיני ופיזיוטרפיה. הרופא אמר לי ש"הפסדתי" 5 ימי טיפול חשובים מיד עם פרוץ המחלה. האמנם כך הוא? האם לדעתך הטיפול שאני מקבלת מספיק? מהו הזמן הממוצע להחלמה?

18/02/2006 | 23:40 | מאת: מארק רובין

שלום רב, עושה רושם שעכשיו את מקבלת טיפול סביר. סבירות גדולה שתוך חודש וחצי החולשה תחלוץ, במידה ולא תצרי עימי קשר. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

18/04/2007 | 12:41 | מאת: לאה

הבן שלי סובל מפציאליס כבר שנתיים והוא התחיל אתמול טיפול בדיקור סיני האם זה יכול לעזור אחרי כל כך הרבה זמן והאם יש למישהוא יש מידע על cross face nerve graft

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy