שאלות לגבי המחלה פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

08/02/2006 | 13:36 | מאת: נופר

לפני כשנתיים חליתי במחלת הפציאליס הרופאים אמרו לי שהמחלה הזאת די נדיה לילדים.. היום אני בת כ 14 וכשהייתי חולה הייתי בת כ12 עברתי סידרת דיקורים סיניים -יפנים והפציאליס עבר לאחר כחודש. רציתי לשאול מס' שאלות 1. אני נחשבת נכה לשעבר ? הסבירו לי שנכים זה כל אדם שאינו יכול לתפקד כמו בן אדם רגיל. ואדם בע פציאליס לא מתפקד כבנאדם רגיל. 2. האם מחלה זו יכולה לחזור ? 3. מחלה זו נפוצה בקרב אוכלוסייה מבוגרת ? ובקרב אוכלוסיית נערים/ ילדים ? אשמח מאוד לקבל תשובות נופר .

18/02/2006 | 23:38 | מאת: מארק רובין

שלום נופר, 1. למיטב ידיעתי פאציאליס לא מוכרת כנכות וטוב שכך! 2. המחלה עשויה לחזור אך סיכוי מאוד מאוד קטן. 3. המחלה נפוצה בכל הגילאים, אצל נשים יש עלייה בשכיוחות בזמנים אשר מערכת ההומנלית משתנה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

03/06/2008 | 13:21 | מאת: אודל

בתי בת ה -4 "חטפה" את הפציאליס לאחר וירוס של 9 שעות סה"כ עם חום גבוה הקאות וכו'....... הייתי רוצה לדעת איך מטפלים מה עושים מתמודדים זה מאוד מלחיץ ויש מקשרים את העניין לתופעות הלוואי שבאות לא עלינו באירועים מוחים למיניהם....

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy