פאציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/01/2006 | 16:43 | מאת: עליזה

הודעה מעליזה לאחרונה חשתי תחושות נימלול עד כדי תחושת רפיון בחלק הימני בפנים, הגעתי לבי"ח והושפזתי לאחר שאובחן אצלי פציאליס. לאחר השחרור הומלץ על המשך טיפול בסטרואידים רציתי לשמוע עוד על התופעה, בשבילי היא חדשה לגמרי ועל גרכי טיפול מומלצים - פיזיותרפיה.. או דרכים נספות לשיפור מצב השריר. האם ישנן המלצות מיוחדות שאפשר לבצע בעודה יומיומית... תודה עליזה

18/02/2006 | 23:33 | מאת: מארק רובין

עליזה, עלייך לפנות לפיזיותרפיסט אשר התמחה בפאציאליס ולקבל את מלוא המידע, אין אפשרות כאן לכתוב הרצאה שלוקחת לי מעל 40 דקות. תרגישי טוב. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy