דחוףףף

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

14/01/2006 | 21:11 | מאת: אורי

ד"ר שלום לפני כשבוע וחצי חשתי מעט מעין כבדות ממש קלה באזור הלחי אשר לפעמים התחיל מהאוזן (יש לציין כי עשיתי הליכות מוקדם בבוקר)בכל אופן פניתי לא.א.ג צילום סינוסים הבדיקה אצלו כולל בדיקה באוזניים תקינה לחלוטין (יש לציין כי יש לי יובש בעין מבדיקה שביצעתי לפני חדשיים האם יש קשר? עדיין קיימת התחושה רק שהיא מחמירה עם קור (כשאני יוצא החוצה זה בא והולך בתדירות האם יש סיכוי לצרה הזו פילאציס או מה זה יכול להיות בבקשה תן המלצות אני בלחץ תודה מראש

16/01/2006 | 00:20 | מאת: מארק רובין

שלום, במידה ויש עוד שאלות לאחר שיחת הטלפון שלנו אתה מוזמן לפנות פה או לעדכן פה התפתחויות לקוראים עתידיים. מארק

20/01/2006 | 08:04 | מאת: אורי

מארק שלום הייתי אצל ניאורלוג והנ"ל ביצע בדיקה שגרתית עם כלי מתכת ראייה ושמיעה וקבע כי הבדיקה תקינה לחלוטין. לגבי התחושה של ההירדמות לא מצא סיבה נראית לעין מה גם שהתחושה ירדה גם בתדירות וגם בעוצמה אולי מידי פעם אפילו עברה מעט מידי ללחי שמאל בכל אופן אני ממש מעט מבולבל ועדין לא מבין ממה העניין ? במידה ותוכל להסביר אודה מקרב לב. לכל הקוראים באתר מארק ענה לי טלפונית בסבלנות ובאמינות יוצאת דופן מומלץ מאוד למי שחטף את פצילאיס (מקצועי הבחור) תודה מראש

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy