המשך לשאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

07/01/2006 | 21:58 | מאת: טוי

בתי כבר שבוע עם השיתוק במיון שהגעתי הסבירו לי שזה לא הגישה שלהם והם לא בעד תרופות הרופא שראה אותה ביום חמישי אמר שרק במשך ה72 השעות הראשונות נותנים טיפול ואחרכך זה כבר לא יעיל האמת היא שאני מאוד לחוצה נכון שהמקרה שלה נחשב למקרה קל אך האם כדאי לה לחזור לירולים לעבודה עם ילדים בירושלים או לנוח בבית? מה הם הדברים שהיא צריכה לעשות ? ותוך כמה זמן זה צריך לעבור ? אודה לך על תשובתך

09/01/2006 | 22:33 | מאת: מארק רובין

שלום שוב, אין בעיה לחזור לעבודה במידה ומרגישים טוב, סה"כ וירוס תקף את הגוץ ןצריך מעט להחלים (כמו אחרי שפעת). לגבי התרופות הרופא צדק במאת האחוזים. צריך לשמור שאיזור העורף ואוזניים לא יתקררו, יש להצטייד בצעיף וכובע. אני מאחל לה החלמה מהירה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy