שאלה שלא נענתה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/01/2006 | 13:14 | מאת: מודאגת

שאלתי שאלה לפני כמה ימים ולא נעניתי. ראיתי שהיית באתר פעמיים מאז ששאלתי,ובכ"ז לא נעניתי. יש סיבה מיוחדת לכך?

05/01/2006 | 00:25 | מאת: מארק רובין

מוזר שלר קיבלת תשובה, עניתי לפני כמה ימים. כשאין הסבר נראה לעין לסימטומים כמו שלך חייבים לבצע בדיקה יסודית של MRI שבין השאר פוסל גידול מוחי. שוב סליחה על עיכוב בתשובה, תעדכני אותי. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy