פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/01/2006 | 16:10 | מאת: רותי

ד"ר מארק שלום... קודם כל-תודה על העזרה,נכון שקיים בלבול אך האמת שעד הרגע שזה קרה לנו לא שמענו על התופעה הזו מעולם. העין התחילה למצמץ קצת וכן הגבה טיפה מתרוממת...(כנראה החיוך יהיה הדבר האחרון) פעלנו עפ"י המלצותיך עוד קודם אז אנו שמחים לדעת שפעלנו נכון...בתי פוחדת מדיקור אז יכול להיות שזה לא יעשה. נאמר לנו שהעצב מתאושש מילימטר ביום ואפשר למדוד את זה באיזשהי צורה ולראות כמה ימים זה יקח...(יש משהו בדבר?) ושוב תודה על היעוץ משפחת אבירן

04/01/2006 | 00:19 | מאת: מארק רובין

שלום רב, אני שמח לשמוע שיש התקדמות, כששי פגיעה קשה בעצב (לפי מה שאת כותבת לא נשמע כי זה המצב כאן) אכן יש צמיחה של כמילימטר ליום. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy