פאציאליס-שאריות ישנות - סינקינ זיס=פתרונות היי טיי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

31/12/2005 | 21:43 | מאת: מיה

תודדה על ההסבר. הייתי מבקשת לדעת מה הם הפתרונות ההיטייקים? מיה

01/01/2006 | 20:58 | מאת: מארק רובין

שוב שלום, השימוש בטכנולוגיה של TES (ראי תשובות קודמות גם) בעצם מעבירה לשרירים אותות מידע המחקים אותות של עצב בריא ובכך גורמות לשרירים לעבור שינוי נדרש לשיפור המצב. חשוב לציין שאין זה במקום תרגול ועבודה קשה אלה כתוספת. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy