פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

09/12/2005 | 23:33 | מאת: נעמי

קבלתי פציאליס לפני 9 שבועות. בתחילה, העין היתה יבשה וכעת היא מוצפת בדמעות שזולגות כל הזמן. אינני יודעת כיצד לפרש שינוי זה. באיזור הפה, אין כלל תנועת חיוך. האים גם עיפות כללית קשורה למחלה? אני מצפה להתיחסות. תודה, נעמי.

10/12/2005 | 09:59 | מאת: מארק רובין

נעמי שלום, עצב הפנים אחראי גם על ויסות כמות דמעות ובמידה מה על רוק בפה, מעבר לתנותיות שרירי הפנים. שינויים כמו שלך ניתן להסביר בכמה אופנים ומדובר בשינוי שבהחלט יתכן, העובדה שאת כבר בשבוע ה-9 ועדיין ישנה חולשה ניכרת מעיד על פגיעה בעצב מסוג אקסונוטמזיס, כלומר גיעה בינונית, ומצריכה התיחסות של מומחה לשיקום הפנים. בהצלחה, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

10/12/2005 | 12:02 | מאת: נעמי

מיהו מומחה לשיקום הפנים? איך מגיעים אליו? האים תוכל להתיחס גם לנושא החולשה? בשבועות הראשונים השתמשתי בדמעות מלאכותיות מסוגים שונים. בסופו של דבר הגעתי לטיפות מסוג HYLOCOMOD . הן עזרו לי מאוד

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy