מפחדת מאד

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/12/2005 | 23:48 | מאת: ענת

שלום אני בת 30. לפני 3 ימים שמתי לב שעין R נהייתה קטנה יותר. כעבור יומיים, פתאום בלי הכנה מוקדמת, הרגשתי משהו מוזר בפנים , וכשהסתכלתי במראה גיליתי נטייה של הפה. קשה לי להגדיר לאיזה כיוון. במיון בבית החולים, לא הגדירו את זה כפאציאליס כי באותו הצד שיש סטיה של הפה , העין דווקא קטנה יותר. יותר מאוחר, אני הגעתי למסקנה שדווקא העין הקנה היא הנורמלית, ואילו העין השניה גדלה, כלומר רפיון של השריר. אולי זה בכל זאת פאציאליס, ואני הטעיתי את הרופאים? כמו כן, לפני 3 שנים היתה לי תופעה של נימול הרגל והיד. עשו לי את כל הבדיקות חוץ מ- MRI ושללו טרשת נפוצה. עכשיו בגלל השיתוק בפנים, התעורר החשד לטרשת שוב. האם באמת יכול להיות שמדובר בטרשת? שלחו אותי ל- MRI,אבל עד אז, אשמח אם תוכל להרגיע אותי. האם באמת אני צריכה לדאוג כ"כ? אשמח לקבל תשובה ענת

08/12/2005 | 23:18 | מאת: מארק רובין

ענת שלום, לרוב הצד החזק מושך אליו את הצד החלש, כך שבהחלט יתכן שיש לך פאציאליס בצד שמאל אשר נמשך ימינה, אם כי אני צריך לבדוק אותך על מנת לומר בוודאות. אשמח לעוד פרטים, במידת הצורך תיצרי עימי קשר טלפוני. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy