פציאליס מלידה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/12/2005 | 03:41 | מאת: אביחי

ביתי נולדה לפני 5 ימים ואובחנה שסובלת מכמה בעיות ביניהן יש לה פאציאליס בצד ימין. משיחה עם גנטיקאית הובהר לנו כי יש לה תופעת "גולדן הר" . שאלתי האם יחול שיפור בעצב החלש הזה או כמו שהוא כך הוא ישאר?? בתודה מראש למומחים

18/12/2005 | 00:19 | מאת: מארק רובין

שלום רב, סליחה על זמן המענה הארוך. טיפול בטכנולוגיית TES היא מצוינת כטיפול שמרני במקרה של תסמונת גולדנהר. ניתן לומר שזה אחד הטיפולים האפשריים אשר ניתן להציע לה (במסגרת הטיול השמרני כמובן) מה שלומה היום? מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy