הרפס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

24/11/2005 | 19:56 | מאת: זינה

שלום לכם , אימא שלי נתקפה בשבועיים האחרונים בכאבים עזים ביד ימין ואחרי שבוע הופיעו פריחות קטנות ועגולות שדומות לכויות שרופא המשפחה זיהה את זה כהרפס ,עכשיו יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. האם אפשר לזהות את המחלה ללא בדיקת דם ורק במבט?? 2. היא קיבלה תרופה בשם אציקלו - וי 400 האם זה מתאים? 3. מה הגורם למחלה ואיפו יש עוד מידע על זה? 4. האם היא מדבקת ,במיוחד לתינוקות? תודה מראש זינה

26/11/2005 | 23:42 | מאת: מארק רובין

עלייך לפנות לפורום אחר, אני לא יועץ בנושאי וירולוגיה וטיפולו, בהצלחה, מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy