טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

24/04/2005 | 22:12 | מאת: נינה

שלום בעלי סובל מפאציאליס. על פי הוראת הרופא עליו לטפטף לעין טיפה כול שעה. במסגרת העבודה בעלי לא מצליח לטפטף לעצמו, וכך חולפות שעות ארוכות עד שהוא חוזר הביתה. שאלתי: האם הוא יכול להרטיב את העין במי ברז במקום בטיפות שקיבל מהרופא? חג שמח נינה

25/04/2005 | 23:04 | מאת: מארק רובין

נינה שלום, מי ברז אינם מומלצים מכיוון שיכולים לגרום לזיהום! ישנם טיפות שומניות מעט אשר ניתן לשים פעם ב-4 שעות אך הן מטשטשות מעט את הראיה. במידה ואינו מסתדר עם טיפות בעבודה אולי כדי לשקול הדבקת העין סגורה, על מנת לשמור עליה, אך החסרון פה זה אובדן תחושת עומק. עצתי היא להושיב אותו וללמד אותו לשים לעצמו טיפות, זה מיומנות נרכשת. בהצלחה, מארק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy