פאציאליס ודיפלופיה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/06/2020 | 23:50 | מאת: שי

האם יש קשר בין פאציאליס ודיפלופיה חוץ מזה שהם עצבי הפנים? לפני חצי שנה הייתה לי דפלופיה (ראיה כפולה) ועכשיו פציאליס. כמובן שנשלל אירוע מוחי. יש כאן צירוף מקרים בין שתי המחלות.

מבחינה של הספרות המקצועית, הסימנים של דיפלןופיה יכולים להגיע ביחד עם פציאליס בכ 8% מסך הסימנים בפציאליס , לא מצאתי שיש סימן מקדים, אך, בהחלט יש לציין זאת בפני הרופא הנוירולוג ורופא א ף אוזן גרון. בברכת בריאות אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy