פאציאליס צד שמאל של הפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

28/02/2019 | 20:54 | מאת: שחר

שלום רב לפני כ 10 ימים קיבלתי פאציאליס בצד שמאל בפנים שהקדימו לו כאבים באוזן שמאל. כעת לאחר 10 ימים שטיפלתי בסטרואידים וזווירקס יש לי כאבים בראש בשתי הצדדים באזור הרקה וכאבים בלסת. קשה לי לאכול פיתה עם שווארמה, פלאפל , המבורגר ודברים גדולים כי זה מכאיב לי בלסת. האם יש משהו לעשות.על מנת.לשחרר את הכאבים באזור הרקה ובאזור הלסת ? האם לרחר 10 ימים טיפול בסטרואידים צריך טיפול תרופתי אחר? האם זה נחשב דלקת? האם יש בדיקות שאתה ממליץ לעשות? והאם חשיפה לקור מסוכנת ? אשמח לתשובתך בהקדם. תודה רבה

שלום רב ממליצה לא להיחשף לקור , לגבי הכאבים יש להגיע לטפולי פיזיותרפיה ולקבל הנחיות לטיפול בכאב ועזרה. בברכת בריאות טובה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy