בוטוקס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

01/11/2005 | 10:19 | מאת: יוסף

שמעתי כי ניתן להזריק בוטוקס באיזור המשותק בפנים, האם זה נכון , והאם זה יעיל?

05/11/2005 | 20:48 | מאת: מארק רובין

שלום רב, בוטוקס מחליש שרירים ומשתמשים בו במקרים של סינקינזיס, אני אישית ממליץ על טיפול שמרני קודם של Facial Rehabiltation ולרוב אין צורך בזריקות. בהצלחה, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

06/11/2005 | 11:38 | מאת: יוסף

האם טיפול שמרני קודם של Facial Rehabiltation מטפל בתופעה שנקראית סינקינזיס ומרפא לחלוטין את עצב הפנים המשותק?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy