פציאליס כבר 12 ימים מתי תתחיל תזוזה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

07/08/2018 | 15:08 | מאת: ענבר

שלום , נוצר אצלי שיתוק בצד שמאל של הפנים בפעם השניה קיבל סטרואידים וזווורקס התחלתי עיסויים פיזוטרפיה ואמורה לעבור דיקורסיני,מתימתחילהשיפור?

ענבר שלום רב, נשמע שאת אכן מטפלת בנושא, קצב השיפור שונה מאדם לאדם, אם עברו 12 ימים בלבד, זאת אומרת, שיהיה כנראה שיפור, אני ממליצה להמשיך בטיפולים, בעיסויים ובתרגילים ומאחלת לך בריאות

25/01/2022 | 17:01 | מאת: יהודית

היי ענבר מאחר וראיתי שגם לך היה פציאליס בצד שמאל, אשמח לשאול אותך קשה לי מאוד לחזור לתפקוד רגיל, מאז שקיבלתי את זה אני חושבת רק על זה וחרדה, ולא עוזר שאומרים לי שזה בעז"ה יעבור.... האם גם את עברת תהליך דומה? איך לחזור לשגרה רגילה ופשוט לשחרר? תוך כמה זמן עבר לך ? אני עם זה כבר כמעט חודש ומאוד קשה לי אשמח לעצה :-)

יהודית שלום רב, אכן תקופה לא נעימה, המשיכי לבצע טיפולים כפי שהמליץ הרופא, חשוב לבצע פיזיותרפיה ואת ההדרכה שנותנים, מאחלת לך בריאות שלמה ד"ר אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy