פציאליס הפעם שנייה בצד שני אחרי כ 15שנה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

23/12/2017 | 20:32 | מאת: סלמון

חליתי הפעם ראשונה בפציאליס צד שמאלי קבלתי טיפול סטורואידים עשיתי דיקור סיני ועוד טיפול פיזוטרפיה חשמל וכו' החלמתי כמעט במאה אחוזים נשאר שריד מינמאלי בעפעפף . לפני כ 4 ימים הרגשתי משהו בשפה עליונה של היה ממש ימין קצת נופלת וחוסר תזוזה הכין פתוחה טיפה הלכתי לרוץ התחלתי טיפול כמו פעם קודמת שאלתי היא האם החלמה של הפעם השניה תהיה ארוכה יותר שאלה נוספת האם בשלב הזה מתחילת המחלה להתחיל דיקור ופיזןטרפיהאו קודם להשלים הטיפול האם בכלל יש משהו אחר להציע טיפול כל שהו

שלום רב, לגבי החלמה בפעם השנייה - לא ניתן לדעת מראש את אחוזי ההחלמה, לדעתי ניתן לקחת טיפול אנטי ויראלי כלשהו, אפילו משהו טיבעי. ניתן להייעץ עם רופא . בברכת בריאות טובה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy