סיכוי החלמה בפציאליס לאחר חצי שנה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

06/07/2017 | 16:57 | מאת: שירלי

שלום. לפני חצי שנה חליתי בפציאליס בדיוק שבוע לאחר לידה. טיפלתי מידית בסיטרואידים וטיפול נגד וירוס ההרפס. די במיידי התחלתי לבצע דיקור (פעמיים בשבוע) ופיזיותרפיות. השיפור החל רק לאחר שלושה חודשים (שלושה חודשים לא היה שום שינוי). היום אני עושה דיקור אחת לשבוע והמצב עדיין ממש לא חזר לקדמותו בעיקר באזור הפה. כמו כן, עד היום יש לי כאבים מאחורי האוזן ובעצמות הפנים במגע. עשיתי mri נוסף לפני כחודש שבו נמצא כי הכל תקין (בניגוד ל mri שנעשה חודש לאחר המקרה) האם המצב עוד יכול להשתפר? הנפיחות בפנים תרד , הסימטריה תיזור לפנים ואוכל לחזור לחייך? :-(

שלום רב, השיפור העיקרי קורה בשבועות הראשונים לאחר האירוע, כחצי שנה אחרי, השיפור הוא בד"כ מועט. ניתן לבצע טיפולים בעזרת חשמל לשרירי הפנים, טיפולים אלו נעשים על ידי פיזיותרפיסטים, תוכלי לפנות לפיזיותרפיה ולבקש את הטיפול, בברכה, אפרת

17/09/2017 | 11:25 | מאת: טניה

היי. אני כמעט באותו מצב כמו שלך. מחודש מרץ 17 חליתי ואצלי אפילו יותר זמן לא היה שום התקדמות. עשיתי דיקור סיני דרך מכבי וזה ממש לא עזר. היום מצאתי רופא פרטי שהתחלתי לעשות דיקור ומצב ממש השתפר. אבל השיפור התחיל אחרי 4 חודשים . עשיתי אלקטרודות סתם, לא עזר בכלל. כל אחד מחלים בקצב שלו

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy