פציאליס לאם מניקה....

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

23/06/2017 | 17:07 | מאת: Tuval

שלום, כשבוע לאחר הלידה הופיע לי בלס פלסי איני יכולה לקחת את הטיפול התרופתי שמוצע מאחר ואני מניקה ואין באפשרותי להעביר את התינוק לתחליף חלב מאחר והוא סובל מאלרגיה לחלב פרה ואני מפחדת לקחת סיכונים עקב סיבוכים רפואיים בימים שלאחר הלידה אני מאוד סובלת מכך ונמצאת בדיכאון מה עליי לעשות?

שלום רב עלייך לפנות ולקבל טיפול פיזיותרפי בהקדם. בנוסף אני ממליצה למרוח משחת טראומיל באזור המוצא של העצב- מאחורי האוזן. לעסות את הפנים ולתרגל את השרירים. ניתן למצוא תרגילים רבים באינטרנט. בכל מקרה להיוועץ שוב ברופא אילו תרופות כן ניתן לקחת בזמן ההנקה. מאחלת לך בריאות שלמה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy