רעד בעפעפיים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

06/10/2005 | 21:32 | מאת: מיכל

מזה מספר ימים יש לי תופעה של רעד בעפעף תחתון אחד שנמשכה מספר ימים רצופים, נחלשה ולאחר יום יומיים חזרה ואז גם העפעף העליון רעד. כל הזמן הזה ישנה תחושה של מתח באיזור העין כולל הלחי ותחושה של הרדמות חיצונית עד השפה. עלי לציין שמזה מספר חודשים אני סובלת מכאבי ראש חזקים בעיקר באיזור המצח. יש תחושה של מתח בצואר ושהכאב נמשך מאיזור הצואר עד המצח. התופעה מדאיגה אותי ואינה חולפת, אודה על תשובה מהירה- מה זה?

10/10/2005 | 01:43 | מאת: מארק רובין

שלום לך, המצב אשר את מתארת אינו פאציאליס, יתכן ויש כאן מקום להתיעץ עם ניורולוג בנושא. בהצלחה, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy