שאלה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/10/2005 | 08:47 | מאת: yoni

האם יתכן קשר סיבתי בין פגיעה מסוג whiplash להתחלת הפציאליס בפנים? פשוט עברתי תאונת דרכים עם וויפלש ויומיים לאחר מכן היה לי פציאליס רציני , אפילו אושפזתי . תודה

10/10/2005 | 01:39 | מאת: מארק רובין

יוני שלום, פאציאליס מופיע לאחר שחל החלשות של מערכת החיסון, ידוע שאחד הגורמים לכך הינו Stress כך שתאורטית יתכן הדבר אם כי אני לא ראיתי מקרה כזה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy