לחץ חרדות...

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/09/2016 | 13:42 | מאת: אלוניתייי

שלום דר. מאז הילדות כשאני מרגישה פחד, לחץ והתרגשות יתר יש לי בחילות, רעד, תחושת יובש בפה וזיעה קרה בידיים. אפשר להגיד לי מה זה בבקשה? זה קבוע אצלי ונורא מציק לי בחיי היום יום. גם בראיון עבודה המצב הוא כזה, גם אם אני נוסעת למקום חדש ומתרגשת יש לי את כל התסמינים האלה. מה ניתן לעשות? תודה רבה, א.

אלונית כפי שאת עצמך כותבת נראה שאת סובלת מרגישות יתר ו"מודעות עצמית" מוגברת. היא יכולה לנבוע מסיבות שונות. ביניהן גנטיות-תורשתיות, סביבתיות ונסיבות חיים ולרוב שילוב של הדברים. תוכלי להסתייע ב"טיפים לגולשים" שבתחתית דף זה מימין, או באתר של ד"ר ברוך אליצור ואם זה לא יספיק, כדאי שתיפני לקבלת ייעוץ/טיפול בטיפול פסיכולוגי (כמו בגישת ה- CBT) השם דגש על כלים להתמודדות והפחתת הרגישות החרדתית שלך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה