חרדות0000000000000000000000

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/06/2016 | 09:06 | מאת: סיון

שלום, אני נשואה + 2 בנות מקסימות, יש לי חרדות מכמה דברים חרדה חברתית חרדת טיסות לא טסתי אף פעם בעלי לוחץ עליי לטוס לחופשה, אני ממש חוששת שאני לא יסתדר במקום שאני לא מכירה ולא ייהנה מה עושים במצב כזה איך מתגברים על כל החששות האלו תודה רבה

סיון הדרך להתמודד עם חרדותייך וחששותייך, כמו לגבי כל בעייה נפשית-ריגשית משמעותית היא לפנות לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים. או במסגרת קופת החולים אליה את שייכת, או באופן פרטי. טיפול פסיכולוגי מתאים, עשוי לסייע באופן משמעותי ביותר ואף לייתר, במקרים רבים, את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה