שאלה בנושא תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/12/2015 | 11:21 | מאת: משה

אני סובל קצת מחרדות ולאחר בירור מעמיק התחלתי לצרוך תוסף תזונה גאבא של סולגאר כדור אחד ביום כרגע אני שותה את הכדור כבר כמעט 3 חודשים ואני מרגיש מצויין .אז החלטתי לבצע ניסוי ולהפסיק את הכדור לאחר יומיים הרגשתי שוב חוזר לתקופת החרדות ושוב חזרתי לשתות את הכדור .אני מעוניין לדעת איך אפשר לייצר גאבא מתזונה בלבד ללא תלות בכדור. ודבר נוסף מה התקופה הממולצת לצריכת הכדור? תודה

משה איננו עוסקים בתרופות ותוספי תזונה. אם התוסף עוזר לך, מה טוב. יחד עם זאת, זה לא מהווה חלופה מספיק טובה לטיפול פסיכולוגי, המתבקש במידה ומצבך לטווח ארוך לא משתפר ללא הזדקקות לתרופות או תוספי מזון מיוחדים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה