דר שלום רב ..

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/10/2015 | 15:00 | מאת: לירון

אני החלטתי לכתוב לך מתוך ייאוש כללי, אני כחצי שנה סובל מחרדה ולחץ מתמשכים . איני יודע איך לפתור את זה יותר .. אני משתמש בציפרלקס 10 מ בחודש הראשון היה סוג של הקלה ולאחר מכאן הכל חזר לקדמותו ... הראש שלי כל היום עסוק בחרדות שלי ובתסמינם . עייפתי כבר, אין בי יותר כוח ... התחלתי דיקור סיני כדי להקל על הסיפטומים הטיפול בנתיים לא מראה הצלחה ... מה עושים ? הראש שלי נמצא במחשבות של מה יהיה איתי ועם העתיד שלי, אני מרגיש שאני עומד להשתגע בכל רגע . אני כל היום במחשבה על איך אני מתנהג ועל התנועות שאני עושה, כדי שחס וחלילה לא אראה סימנים של משוגע, לפעמים אני מסתכל על אנשים ומפחד לתקוף אותם או שאקבל התקף פסיכוטי שלא אשלוט בעצמי, אני מרגיש שכל הגוף שלי בכוננות עם דפיקות לב מהירות במיוחד ... האם כל הסימנים הללו מאפיינים חרדה? האם אפשר להשתגע מחרדות כאלו ? אני לפעמים מרגיש כמו בחלום, כיאלו אני מנותק מהמציאות האם זה אופייני ? או שעליי לדאוג ? ואם אפשר ליטול תרופות הרגעה טבעיות בנוסף לציפרלקס ... בבקשה תעזור לי, תודה רבה .

לירון אני מניח שהפסיכיאטר שנתן לך תרופות גם הסביר לך, לאחר שבדק אותך, את אבחנתו וכן את הערכתו לגבי המקור לסבלך. איננו עוסקים בתרופות ולכן לא אוכל להתייחס לשאלתך בעניין תרופות הרגעה נוספות. שאל את רופאך בעניין. הוא אמור לסייע לך גם בנדון. אין מקום לייאוש שלך. אמנם חצי שנה זה הרבה מאד זמן בשביל תחושת סבל, אך מעשית וסטטיסטית זה לא הרבה זמן והניסיון הקליני והמחקר המדעי מלמדים שגם במקרים קשים וממושכים, השיפור מגיע. עניינית, הייתי מציע שתהיה גם בטיפול פסיכולוגי מתאים ויפה שעה אחת קודם.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה