הפרעות קצב לב וחרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

25/09/2015 | 20:48 | מאת: דני

אני בן 32 שסובל כבר חצי שנה מהפרעות קצב לב שונות..לרוב פרפור עליות שבא והולך. הומלץ לי אבלציה בקרוב. מבקש לדעת האם יש קשר בין הפרעות קצב לחרדות כי אני בהחלט שם לב שפעימות מוקדמות והפרעות קצב מופיעות לרוב כשאני חרד או חושב על דברים רעים..מחשבות כמה רע..יש לי עבודה דיי מלחיצה ואישה בהריון וזה יכול להוסיף לחרדות. איך לדעתך אפשר לטפל בחרדות כי אני לא מעוניין לקחת כדורים פסיכיאטריים שממליצים הרופאים. אשמח אם תפנה אותי לאיש שמטפל נפשית במצב בו אני נמצא. תודה

דני מתח נפשי וחרדתיות גבוהה אכן יכולים להעצים בעיות רפואיות שונות, כולל בעיות שונות הקשורות בלב וכד'. בעיות חרדה ומתח יכולות להיות מטופלות בהצלחה רבה על ידי טיפולים פסיכולוגיים מתאימים. לרוב גם ללא הזדקקות לתרופות פסיכיאטריות. יחד עם זאת, השיקול התרופתי לגבי מצבך הספציפי-אישי צריך להיעשות על ידי הגורמים הרפואיים המטפלים בך בהווה ומכירים כנראה את מצבך. לגבי הפניה לפסיכולוג מתאים תוכל להתקשר אליי לנייד > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה