יוטירוקס ו ssri

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/09/2015 | 09:03 | מאת: ורד

שלום ותודה. אני מטופלת שנים רבות, אך הזמן האחרון עוברת תרופה קשה ומצבי לא טוב. וחמור בעיקר בשעות אחהצ והילך. אני מבקשת לדעת מה השעה המועדפת לקחת את היוטירקס וכן את הפריזמה, ביחס התרופות זו לזו, ביחס לאוכל, ובעיתוי שלהן ביחס להחמרה במצבי בשעות אחהצ המאוחרות. מודה מקרב לב ורד.

ורד חשוב וטוב שאת נמצאת בטיפול פסיכולוגי. לעניין התרופות, כדאי שתפני שאלותייך לפורום רפואי או פסיכיאטרי וכד'. אנו לא עוסקים בתרופות, אלא רק בסיוע פסיכולוגי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה