תסמינים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/08/2015 | 01:45 | מאת: יונית

שלום.. עברתי בחול טראומה לא פשוטה והתחלתי להרגיש לא טוב, קיצרתי את הטיול עקב חשש לבעיה רפואית (החשש הראשון הוא סרטן) עברתי בדיקות דם, אני במיון פעם בשבוע. אני אצל רופא המשפחה המון ועוד המון בדיקות. הכל יצא תקין. מסתבר שזה חרדה. נורא קשה לי עם זה כי עדיין אני חושבת שיש לי משהו בגוף. השאלה היא איך מגלים סרטן? עשיתי בדיקת שד, ספירת דם, צילום חזה, רנטגן בטן עליונה והכל יצא תקין. אני יודעת שאין לי אבל לא מצליחה להוציא את זה מראשי יש לי תסמינים כגון פחד ממוות כאבי חזה גב צוואר וראש. חושבת שאני בחלום לפעמים. מתעוררת בבהלה בלילות ועוד אשמח לעזרתך, תודה רבה רבה

יונית הייתי שמח מאד לעזור לך, לו יכולתי. אך נראה מדברייך שאת מתמודדת עם מצוקה חרדתית קשה. הן אבחנות הרופאים ושלילת חשדך למחלה קשה, ךא הספיקו כדי להרגיעך. את יכולה כמובן לנסות להסתייע ב"טיפים לגולשים" המופיעים בתחתית דף זה מימין, אך על פי התרשמותי מתיאורך מוטב לדעתי שתפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי. טיפול פסיכולוגי מתאים עם דגש על רכישת "כלים להתמודדות" עשוי ואמור לעזור לך, באופן משמעותי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה