תחושת ריחוף תמידית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/07/2015 | 07:47 | מאת: עדי

שלום רב, אני בן 25 סטודנט ,עובד , לפני חודשיים בערך חוויתי בפעם הראשונה תחושת חרדה של סחרחורת קשיי נשימה , דפיקות לה מואצות לא הבנתי מזה והמשכתי בחיי לאחר מכן קבלתי מספר פעמים את התחושה הזאת לא יכלתי להיות בלימודים לא יכלתי להיות עם חברים הייתי תמיד בתחושת סטרס ותחושת ניתוק לחץ לא מובן שפתאום תקף אותי משו הזוי הניחום שלי זה היה המיטה כאילו חודשיים הייתי ממש מבלה את הסמן שלי במיטה כיום אני פחות או יותר אחרי זה כבר לא חווה את התחושות האלו אבל נשארה איתי התחושה של הניתוק מהמציאית ניתוק תמידי אני מתפקד מגיב רגיל אבל אני בתחושה של איי תחושה של ממש חלום ,יש לציין שלפני כל זה התנסתי בסמים קלים כמו גראס ,חשיש כמה פעמים ופעם אחת קבלתי התקפי חרדה מעישון והזייה מוזרה יכול להיות שזה הסיפטומים של זה שהמוח עבר זעזוע מה זה יכול להיות זה תקופה הכי קשה שהייתה לי בחיים אין לי חשק לכלום ?????

עדי מתיאורך נראה שאכן מדובר בהתקפי חרדה שעברת ואולי עדיין סובל מנטייה לכך. לעיתים, הם נראים כמופיעים לאחר שימוש בגראס חשיש וכד', אך קשה לדעת האם הם מועצמים או אפילו נגרמים בעקבות השימוש בסם. בכל מקרה ולמרות ההקלה שאתה מתאר הייתי מציע שתפנה ולו לייעוץ קצר לפסיכולוג קליני מתאים, לביסוס השיפור ומניעת החמרה עתידית.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה