קלמנרבין מול אסטו

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/05/2015 | 20:03 | מאת: דליה

אני לוקחת מידי פעם קלמנרבין כשמרגישה קצת מתח ולחץ לאחרונה נכנסתי לאיזו חרדה מבעיה רפואית והרופאה יעצה לי לקחת אסטו אבל ראיתי שלאסטו יש כל כך הרבה תופעות לואי שמכניסות אותי ליותר לחץ מה עדיף?

דליה אני והפורום פסיכולוגיים. כך שאיננו עוסקים בתרופות. בכל מקרה הייתי מציע לך להסתייע בטכניקות של "הרפיה עצמית". תוכלי למצוא הדרכה בעניין, באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל), או לפנות לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה