שאלה די חשובה אני נואש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/05/2015 | 21:08 | מאת: שי

אני בן 31 מאובחן כאו סי די שבוע שעבר התחיל לי הכאב בגב ובח הרופא נתנה חי אוטופן ומוסקול ואז אמרה שזו חרדה יש מצב שחרדה תימשך 10 ימים כיאני עדין מרגיש חוסר אוויר והאו סי די שוב משתל אני מפחד להתחרפן חזרתי לקחת ציפרמיל 40 מג אשמח לעצות

שי אני מבין הרגשתך אך אין שום סיבה להיות נואש. כמי שסובל מ- OCD, לדבריך, אתה הרי כבר יודע ודאי מניסיונך שחרדות באות והולכות.. לעיתים הן מתעצמות ולרוב חולפות. גם עכשיו ולמרות שהיא נמשכת כבר 10 ימים (כן יש מצב שחרדות נמשכות הרבה זמן) חרדתך תחלוף. הדרך הטובה יותר מטיפול תרופתי היא לקבל גם טיפול פסיכולוגי. עדיף בגישת ה- CBT.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה