לחץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/04/2015 | 07:25 | מאת: ב

לדוקטור שלום אני בלחץ מזה שגיליתי שיש לי BPD וזה האבסורד שמצד אחד מסביר כל מה שעברתי כל השנים אבל מצד שני זה אולי מחמיר את מצבי כי אין לי סיכוי לשינוי .. זה נורא מייאש ומדכא ומבייש

ב אני שמח לעדכן אותך שטעות בידך. יש עדויות מחקריות וקליניות מצטברות, המעידות על שיפור ושינוי משמעותי, גם אצל הסובלים מ-BPO (הפרעת אישיות גבולית). אפילו היום שמעתי בקליניקה שלי על מטופלים הסובלים מ- BPO ואשר מטופלים בגישת ה- DBT (טיפול התנהגותי דיאלקטי) מפיקים עזרה רבה ומשמעותית. נסה ותיווכח.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה