חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/03/2015 | 18:02 | מאת: מישהי

שלום, אני מחפשת עבודה (כסטודנטית), אך יש לי חרדה חברתית וכל עבודה אפשרית מלחיצה אותי שכן יש בה תקשורת עם אנשים, בין אם טלפונית ובין אם פנים מול פנים. איני יודעת מה לעשות, וזה מייאש אותי. מה עושים במקרה הזה? באיזו עבודה אפשר לעסוק? אני מטפלת בנושא גם באמצעות טיפול וגם באמצעות כדורים, אך כרגע לא רואה שינוי. מה אוכל לעשות? תודה מראש

מישהי כדאי שתתייעצי בעניין עם המטפל/ת הפסיכולוג/ית שלך. יתכן וראוי להחליף את שיטת הטיפול לטיפול יותר ממוקד של CBT ובהחלט תוכלי במקביל להסתייע בסדנאות להתמודדות עם חרדה חברתית (יש גם באוניברסיטה) ו/או בסדנא להיפנוזה עצמית ועוד.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה