הפרעת שינה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/03/2015 | 14:43 | מאת: גל

בת 56.מתקשה להרדם כל לילה. רציתי לדעת ברמה העקרונית האם פחות מזיק ליטול כדורים שנמכרים ללא מרשם כגון סליפ אייד לעומת כדור שינה שניתן במרשם. תודה. רופאים ומטפלים:כתבות בנושאי הפורום: צרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה

גל כפסיכולוגים, איננו עוסקים בתרופות והמלצות לגביהן. בכל מקרה ייעוץ וטיפול פסיכולוגי מתאים עשוי לספק לך כלים מעשיים לשיפור התמודדותך עם בעיית השינה ממנה את סובלת. טיפול פסיכולוגי מתאים אף עשוי לייתר את הצורך בתרופותץ

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה