שלום רציתי לדעת איך משפיע מתח, לחץ , וחרדה בחיים?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/02/2015 | 13:50 | מאת: אוריאל

האם אפשר להתגבר על זה, אם ויטמינים יעזרו לי להתגבר על נושא של מתח בגוף רעידות? אפשרי לקנות תוספי תזונה בלי מרשם רופא באחד מבתי המרקחת?

אוריאל הח"מ והפורום פסיכולוגיים ולא עוסקים בתרופות, ויטמינים ותוספי מזון. במידה ומצוקתך משמעותית וגורמת לך סבל, סביר שתצטרך לפנות לפסיכולוג קליני מתאים לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי אשר יעזור לך להתמודד ולהפחית סבלך. מניסיוני, ויטמינים ותוספי מזון למיניהם פחות רלבנטיים, למצוקות נפשיות-ריגשיות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה