אני כל הזמן חושבת שיש לי מחלות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/08/2014 | 20:06 | מאת: ע

אני הייתי על האתר הזה היום 3 שעות אם לא יותר אני כל הזמן מחפשת באינטרנט איזה מחלות יכולות להיות לי ויש לי כאבים שאמרו לי שהם פסיכולוגים אבל אני מרגישה אותם ואני בטוחה שיש לי בעיה רפואית ואני כל היום מתעסקת בלגלות מה הבעיה שלי . (אני מטופלת באישפוז יום בבית חולים פסיכיאטרי והם אבחנו אצלי פוסט טראומה ) אני עוד יותר לחוצה מהאזעקות עכשיו אני רועדת ובוכה ומרגישה חוסר שליטה זה אף פעם לא קרה לי זה חדש לי וזה מפחיד אותי שאני יהיה ככה לנצח ואני לא אבריא . אני מפחדת לבוא הביתה שיש לי מצב רוח טוב כי אני מפחדת שאמא שלי תדכא אותי היא פוגעת לי בטיפול .. עד שאני מגיעה להשגים והתקדמויות היא באה ושוברת אותי ואני מפחדת להתקרב אליה בגלל זה וכל מפגש איתה מוביל אותי ללחץ , אולי אני אבקש מהמטפלת שלי שתוציא לי אותה מהחיים ?

ע. זה טוב וחשוב שאת מחפשת עזרה מקצועית לקשייך, אך הכתובת המתאימה לשאלות שלך היא מחלקת ה"אשפוז יום" שאת לדברייך מאושפזת בה. חשוב מאד שתדברי עם הפסיכיאטר ו/או הפסיכולוג/ית או העובדת הסוציאלית, של המסגרת בה את מאושפזת. הם המכירים מקצועית בעיותייך וקשייך יוכלו בודאי לעזור לך ולהנחות אותך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה