חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/07/2014 | 17:00 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 42 נשואה + 3 העבודה שלי במרכז. אני רועדת מפחד להגיע לעבודה בתקופה הזו. אני צמודה לרגיעון בין פעם לפעמיים ביום. האם זה מותר? ממכר? איך אפשר להירגע בלי הכדורים? :) תודה.

איננו עוסקים בתרופות. הח"מ והפורום פסיכולוגיים ! להערכתי, שימוש מבוקר וזמני ב"רגיעון", מצמצם את החשש להתמכרות. נסי להסתייע בהמלצות ובטכניקות שנכללים ב"טיפים לגולשים", שבתחתית עמוד זה מימין ובמיוחד בטכניקות של "הרפיה עצמית". הן בזו המופיעה בקישור הנ"ל והן ובמיוחד באילו המצויות באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי ב"גוגל").

11/07/2014 | 23:17 | מאת: שרון

תודה רבה!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה