אני באזור הקריות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/07/2014 | 15:12 | מאת: סיגל

ואני חרדתית מאוד הילדים שלי מאירים לי על כך ומסבירים אבל אני מאוד מאוד פוחדת אם אני במקומות כמו סופר או מרכז קניות אני מרגישה יתר הקלה אבל לפעמים החרדה שלי היא עד כדי שאני לא יכולה לינשום לעשות שום דבר מכל דבר קופצת {פשוטו כמשמעו} איני יכולה שלא להיסתכל מהחדשות אני יודעת שלהיתעדכן ולדעת איך להיתנהג אם במקרה תהיה אזעקה אך דווקא ההדרכות האלה והדיבורים מלחיצים אותי יותר אני מאוד מאוד פוחדת מה עלי לעשות על מנת למגר את הפחד אני מנסה לעשותד ברים בבית וגם לראות תוכניות אחרות אך מאוד מאוד מפחדת תודה

בתחתית עמוד זה מימין, תחת הכותרת "טיפים לגולשים" ריכזתי קוים מנחים ראשוניים לסיוע במצבי מתח וחרדה. נסי להסתייע בהם ובעיקר לתרגל טכניקות של "הרפיה עצמית" תוכלי למצוא הקלטות מעולות באתר של ד"ר ברוך אליצור- (חפשי ב"גוגל"). אם זה לא יספיק תתייעצי עם רופא המשפחה שלך ובמידת הצורך תיפני ולו למספר פגישות לפסיכולוג קליני מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה