קושי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/06/2014 | 15:39 | מאת: ספי

יש לי קושי כתוצאה ממצב שהמעביד שלי ועוזרו התלבשו עלי כיוון שמבחינה אישית אחד מהם החליט שאינו מקבל תוצאות שרוצה למרות שאין כל הבטחה ששווק למשל יצליח! במקום להתייחס לקושי בצורה ישירה התחיל מסע הפצת שמועות ופעולות לפגיעה בי והגבלת תנאי עבודתי! הבעיה מתרכזת בקושי שלי לא להתמודד עם העובדות ואפילו לא סיום העבודה שהרי זה תמיד אפשרי בדרך זו או אחרת! אלא בהכפשות מאחורי גבי שאין בהם דבר! וזה גוזל ממני רגש ומחשבה ובעיקר שה שיקרי אלא שהם צריכים אותי אבל לא מסוגלים להגיע להחלטה שלורלת אחריןת והם בחרו בדרך של שקרים! עם הכל ניתן להתמודבד אבל שקרים זה גורם להרגיש שזה מחוץ למשחק. סתבר דהכל אישי!מה הדרך הנכונה להתמודד ניסיתי להכיר בכך להכיר שזה המצב אבל החלק שהשקרים וחוסר הישירות היושר מפרעים לי מאוד ניסיתי לקיים דיאלוג רק החמיר רת הבעיה בעוד שקרים ותגובות כמו בלון שנבנה על סיפור! וזה מטריד אותי.

ספי מצער לקרוא על תחושתך שהנך קרבן לשקרים מכוונים בעבודה. זה אכן מקור אפשרי לתחושה של חוסר אונים, תסכול ו"מוטרדות". האפשרויות להתמודדות : 1. דיאלוגים אישיים עם הנוגעים בדבר. 2. למצוא "מנופים" של השפעה מעל למעסיקייך הישירים ואולי אף מחוץ למערכת. 3. להחליף מקום עבודה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה