חרדתית?!

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

25/03/2014 | 03:01 | מאת: חרדתית?!

היי אני בשנות ה-20 המקודמות... נמצאת במצב לחוץ כבר שנתיים... בשנתיים אלו הופיעו לי פחדים חדשים כמו: פחד ממחלות...התעסקות רבה בבריאות. פחד מגזים כשאני נמצאת עם אנשים ובעקבות כך אני רצה לשירותים כ-ל הזמן! פחד מנסיעות באוטובוס כי אולי אני אצטרך לשירותים... שאלתי היא: מה יוכל לעזור לי בעניין?! תודה מראש!

לחרדתית על פי תיאורך והימשכות הסימפטומים זמן רב יחסית נראה שמה שיוכל לעזור לך, זה פנייה לטיפול פסיכולוגי של פסיכולוג קליני מנוסה, המתמחה גם בטכניקות של CBT (קוגנטיבי-התנהגותי) והיפנוזה. טיפול מתאים יסייע לך משמעותית.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה