חרדה מלווה בסחרחורת וכאב ראש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/12/2013 | 15:26 | מאת: נעמה

שלום ילדתי לפני חודשיים תינוקת בריאה הריון תקין לידה תקינה ובחודש האחרון התחילו אצלי סחרחורות לא שמשהו מסתובב סביבי או אני פשוט הקגשה כזאת שמשהו זז יש לי לחצים בראש הצוואר שלי תפוס וגם עמוד השידרה והלסת שלי לפעמים נראית לי קשה מידי ולחוצה מאוד עשיתי שבןע שעבר בדיקות דם והרופא אמר שמלבד כולסטרול גבוה אין לי שום דבר והכל תקין אני פשוט משתגעת הפחיד הזה מה סחרחורת העייפות הבלתי מוסברת הזאת והרגשת הראש הכבד משגעים אותי מה זה יכול להיות???

לנעמה טוב עשית שפנית תחילה לבירור רפואי לגבי סיבה אפשרית לסחרחורות שלך. אם אין לכך סיבה ביולוגית-רפואית, סביר למדי שמדובר בתגובה (די שכיחה) למתח נפשי (גלוי או סמוי), מסיבה כלשהי. אותה ניתן ורצוי לברר על ידי פנייה לייעוץ אצל פסיכולוג קליני מתאים. נטייתך המשוערת (?) להתבטא בצורה דרמטית אני פשוט משתגעת, משגעים אותי וכד עלולים להעצים את תחושת המתח הפנימי והתגובות הנילוות. נסי, ככל שתוכלי למתן נטייתך זו ובמיוחד רצוי שתתרגלי תרגילים של הרפיה עצמית (ראי באתר של דר ברוך אליצור), מדיטציה, היפנוזה וכד.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה